Sayfa 8/15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
146 sonuçtan 71 ile 80 arası
    Junior Member king90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: makina mühendisi her zaman farklıdır....

herkese slm bende makine müh.1.sınıf öğrencisiyim

Junior Member hakiin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

tüm makinacılara selam.mezun olduk ama okumak güzeldi keyfini cıkarın
    leave me alone

Junior Member jakamen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Selamunaleyküm arkadaşlar

Junior Member slymn.kksl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

trakya makine müh ten selamlar süleyman ben
    aslına bakarsanız bu bölüme gelip makine mühendisi bir prof. anı kitabını okuyana kadar o kadar da makineci değildim ama şimdi daha iii anlıyorum makineciliğin ne olduğunu. umarım sizlerde makine mühendisliğini araştırıp mesleğimizin ERKleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olarak daha verimli makineci olup ileri nesillerin makine mühendisliğiyle aydınlanıp ülkemizin kalkınmasına hatta insanlığı refaha kavuşturup diğer meslektekilerin özelliklede avukatların hukuku kendi egolarına alet edip birsürü saçmalık yapmalrı neticesiyle doğan hayatın ağır getirileri daha doğrusu götürüleri karşısında daha dirençli ve akılcı bireylerin doğması ve bu bireylerin hayata bir mühendis gözüyle problemleri algılaması ve çözmesiyle daha iii günlerin geleceğini yüzümüzde makinacı olmanın verdiği gurur feyz ve mutlulukla görürüz.

Junior Member maviay1945 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkadaslar ..diyorlar ya odtü -itü- ytü- hacettepe-ktü den baska bölüme gitme yada zorunlu kalmadıkca sadece gülüyorum bunu dıyen arkadaslara sen odtü yü okurken baska bı unuversıtede mı okudunda kıyas yapabılıyorsun sen soyleyecegım suki buyuk kentlerımız dısında olupta ordakilerden daha ıyı olan makıne bölümleri vardır unı olarak kotu olabılır buyuk kenttekılere gore ama bır FIRAT UNIVERSITESI IDDA EDIYORUM İTÜ YTÜ ODTÜ yü COKTAN GECMİS bunu orda okudugumdan demiyorum ama okumak ısterdım netten arastırın kazandıgı odullerı(İZOCAM-ROBOTİK...VB) ve tecrubelı kadrosunu ustelık NEDENİ NE DIYENLER VARDIR ARANIZDA DIGER UNIVERSITELER GIBI 4 YADA 5 YILDA MEZUN VERMIYR GENELI 7 YILDA BITIRYORLAR HOCALRI 4 YILDA BITIREN MUHENDIS OLAMAZ DIYOR..SAYGILAR

Senior Member Tolga19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

sen ne kıyası yapabildinde bunu söylüyorsun sen gülüyorsun diye mi türkiyenin akademik ve iş hayatındaki en iyi mühendisleri bu okullardan yetişiyor?(Ben bu okullarda değil Boğaziçi'nde makina okuyorum bu arada savunma mekanizması olarak algılanmasın)Fırat ünisindeki arkadaşlar demekki biraz zor anlıyor makina mühendisliği bir deniz derya, lisans eğitimindeki kısmı bu denizde tek bir damlacık kadarı eder ve 4 senede hakkını vere vere okunurda anlaşılırda mühendiste olunur, yeterki kendini geliştirmeyi bil...

Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

dostum sen bunu anlayamazsın cunkı beynınde bı kalıp olusmus kalıbı degıl parcalamak oynatamıyorsun bıle..nedır bu kalıp öss de en yuksek puanı alan en zekıdır yada odtu itude yada ytü bugazıcı hacettepede okuyan en zekıdır sen ıkı bıyolojı sorusu yaptın dıye zekımı oldun... ha bıde olda sorun degıl bızden cıkısın zekılerde ama senın fırat dakılerın derslerı anlamadıgını dusunmen yanlıs sızın unıversıtenın kalıtesı yada odtu nun tartısılmaz ama ınan bı fırat ıstanbulda yada bı ataturk unıversıtesı ıstanbul yada ankarada olsaydı sen yıne odtü yada bugazıcı gıbı methedecektın..nedenı buyuk sehırde olan uni buyuktur herkez ıcın neden oss de dogu ıllerının puanı dusuk egıtımı kotu dıyemı??hayır tabıkı terör bölgesi yada ınsanların daha sosyal kentlerde okumak ıstemesı yanı egıtımdekı kalıte degıl... hem sen TURKIYEDE ACILAN ilk (sanırım 3.cü)MAKINE MUHENDISLIGI FIRAT UNIVERSITESINDE DE OLDUGUNA INANMAZSIN CUNKI DOGU ILINDE YA OLAMAZ...bende ınanmadım ılk ama BAK BENDEDE KALIP VARMIS AMA BEN KIRMISIM kalıbı arastırarak..burda sanmakı sana satasıyorum sadece senın dogrun senın benım dogrum benım mısalı msj lasıyoruz..saygılar

Senior Member Tolga19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

Hayır senin mesajında fırat doğuda olmasına ramen büyük okullardan çok daha öndedir gibi bir iddan vardı ve bunuda sanki hocaların öğrencileri derslerden bırakıp 7 senede okul bitirmesiyle ispatlar gibiydin ben buna karşı çıktım sadece öss zeka testidir filan demedim kesinlikle değil.Bende buna tek neden olarak bunu gösterebildim kimsenin zekasına birşey dediğim yok yanlış anlaşılmasın.Ayrıca ben üniversite farklılığının insanın gerek mesleki gerek akademik gelişiminde en fazla yüzde 10-20 arası etki edebileceğine inanan biriyim.Bir diğer husus doğuyu her yıl ziyaret eden ve kuzenini terörde kaybetmiş biri olarak hiçbir zaman doğu diye küçük görmedim ezmedim, köylü milletin efendisidir, ordaki insanlarıda hiç bir zaman doğudalar diye küçük görmem olayı nasıl ve neden buralara çektin hiç anlayamadım.Bence beni önyargıyla suçlamaktan çok bu doğuya laf atılma paronoyaklığın ön plana çıktı bu sohbette ve ispatlanabilen herşeye inanırım 3. açılmışsa kayıtlara öyle geçmişse öyledir neden inanmıyim.Teşekkürler...

Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

başın saolsun..ben doguda olması nedenıyle ınsanların önyargıyla baktıgından bahsettım tabıkı bu ülkedeki her toprak bızım dogu batı farketmez..neyse sevıyelı tartısman icin saolasın..

Junior Member slymn.kksl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

akdaşlar ben bu kıys konusundaki bağnazlığınızın faydasızlığından şikayetçiyim
    nede derseniz otü itüye gelipte bitiremeyen adamlarda oluyo veya fırat üni. gidip adam çok iii şeylerde yapar bu kişinin çalışkanlığıyla daalakalı ama benim de bahsetmek istediğim olay şu türkiyede bütün üniler aynı müfredata sahip nerdeyse
    hatta dünyayla özdeşiğiz ama büyk ünileri yapan şey bence zihniyet yani adam sadece bi kaç fizik kimya öğrenmiyor orada mühendislik disiplinini dünyaya bakış açısını ediniyor bu zihniyete eğer diğer üniler de sahip olursa emin olun öss tercih sırasında puanı yüksek olanlrdan daha iii yapar nedenide kendini ispat etme duygusudur
    trakya üni içinde bizim hocalar yıldız teknikten daha iiidiyolar yok bizin hocalar daha çok makale yazıyomuşta falan belki bu gaz da olabilir ama sonuçta kötü üni deyip kafayı kalıplarsan başarı çıkmaz
    başarı olabilmesi için kafayı kalıplamak değil başarıya güdülenmek lazım

Sayfa 8/15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin