S.A ARKADAŞLAR BENDE GELDİM.OTOMOTİV ÜZERİNE EGİTİM ALIYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLARLA BİLGİ ALIŞ-VERİŞ YAPALIM TŞK.
S.A ARKADAŞLAR BENDE GELDİM.OTOMOTİV ÜZERİNE EGİTİM ALIYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLARLA BİLGİ ALIŞ-VERİŞ YAPALIM TŞK.
merhaba bana ford yada başka bir binek aracın oto klima projesi ve hesaplamaları lazım yardımcı olabilirmisin acaba.
kardesım sen hacı murata klıma yapacak ogrenci grubunda mısın?
Bana 30 iş günlük bi staj defteri lazım ben otomotiv bölümü okuyorum benim 2 senelik STajını tamamlamış bi arkadaş varsa ne olur yardımcı olsun bana Renoda girdim staja hiç bişe göstermiolar bana sadece kaşe imza basarım dediler Naylondan yapıorum okulun kabul ediceği bi staj defteri lazım İlgilenirseniz Çok sevinirim İstanbuldaysanız Yemekte Ismarlarım yeterki stajıda tamamlıyayım yani İlgilenenlerin DİKKAtine!!!!
arkadaslar bana hazır staj dosyası lazım yardımcı olursanız sevinirim. simdiden tskler
Hoşgeldiniz İyi Eğlenceler.... Kalıcı Olman Dileğiyle..
arkadaşlar bura tanışma bölümü lütfen istekleri burdan yapmayalım...
merhaba arkadaşlar;
bana balata imalatı için sıcak pres tasarımı lazım yardımcı olabilirmisiniz? (tez ödevi)
teşekkür ederim...
MRB ARKADASLAR BENDE DAHA YENI UYE OLDUM BU FORUMA COK GÜZEL BİLGİLER VAR TEŞEKKÜRLER BİLGİ PAYLAŞIMI İCİN VE BU SİTEYİ KURUP EMEK VERENLERE.
iyi aksamlar Skleroskop ve mohs sertlik deneyleri hakkında bilgisi olan var mı?
meraba şu sıtaj dosyası ornegını bulamadım bu sıtede varmı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin