yorulmadınmı ya :sipek Nickli Üyeden Alıntıaltun80 ben 25 yaşındayım ve 3 yıldır çalışıyorum ve iyide maaş alıyorum ve makina mühendisiyim bundan d gurur duyuyorum bizim anlatmak istediğimiz odanın bize iş bulması deil öğretim sürecinde vermesi gerektiği işleri yapmayıp siyaset yapmayı yeğlemek rant koparmak için çbalamak cebini düşünmek bu böyle mi olmalı yoksa sanayicilerle örenim sürecindeki öğrencileri buluşturarak insanları yönlendirmeli mi gerektiğinde eğitim derslikleri mi açmalı ... falan filan bu uzar ama bnm derdim makina mühendisliği odasınınn bi bo. a yaramağıdır. bu türkiyede sadece oda için deil tüm sosyal gruplar için geçerli hiç biri bi bo.a yaramıor bazıları hariç ülkeyi patlatmak için çok güzel çalışanlarda var. neyseee sen de çok güzel bir şeye değinmişsin makinacılar çalışma alanı geniş ama şunuda unutma makina müh. yeni bir bölüm deil çok mezunu var puanı çok az ve önüne gelen makina müh. olyo hiç bir ayrıcalığı kalmadı birde ülke ekonomik sorunları sanayinin önünü tıkadığı ve patron ların çok daha fazla para kazanma hırsı yani işçisine az maaş bile vermeyi kar sanan zihniyet falan fıstık bu böle gider uzun lafın kısa sı iyi olacaktı ama ben çok konuştum heheh
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin