Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası
    Member altun80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    4
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: makine mühendislerinin üstüne yok hadi şu sitede gösterelim gücümüzü hehehee

Alıntı sipek Nickli Üyeden Alıntı
    altun80 ben 25 yaşındayım ve 3 yıldır çalışıyorum ve iyide maaş alıyorum ve makina mühendisiyim bundan d gurur duyuyorum bizim anlatmak istediğimiz odanın bize iş bulması deil öğretim sürecinde vermesi gerektiği işleri yapmayıp siyaset yapmayı yeğlemek rant koparmak için çbalamak cebini düşünmek bu böyle mi olmalı yoksa sanayicilerle örenim sürecindeki öğrencileri buluşturarak insanları yönlendirmeli mi gerektiğinde eğitim derslikleri mi açmalı ... falan filan bu uzar ama bnm derdim makina mühendisliği odasınınn bi bo. a yaramağıdır. bu türkiyede sadece oda için deil tüm sosyal gruplar için geçerli hiç biri bi bo.a yaramıor bazıları hariç ülkeyi patlatmak için çok güzel çalışanlarda var. neyseee sen de çok güzel bir şeye değinmişsin makinacılar çalışma alanı geniş ama şunuda unutma makina müh. yeni bir bölüm deil çok mezunu var puanı çok az ve önüne gelen makina müh. olyo hiç bir ayrıcalığı kalmadı birde ülke ekonomik sorunları sanayinin önünü tıkadığı ve patron ların çok daha fazla para kazanma hırsı yani işçisine az maaş bile vermeyi kar sanan zihniyet falan fıstık bu böle gider uzun lafın kısa sı iyi olacaktı ama ben çok konuştum heheh
    yorulmadınmı ya :

Junior Member ufukbereket - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: makine mühendislerinin üstüne yok hadi şu sitede gösterelim gücümüzü hehehee

ben makina ressamlığı son sınıf öğrencisiyim ve son 2 senedir makina mühendisi olmak için çok çaba sarfediyorum ama bu bölümden mühendis olunamadığı gibi bi duyum aldım bu konuda sizlerden bilgi istiyorum lütfen cevap yazın

Senior Member carpuss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

mezun olupta iş bulamayan varsa eğer, sorunu kendisinde aramalı, kariyer net e girin makina müh yazın onlarca sayfa çıkar, ki sadece kariyet için bu geçerli. işçi arayan çok firma var. dün vardık, bugün varız yarında var olacağız. siz kendinizi geliştirmeye bakın, bu yıl mezun olan sınıf arklarımın yarısından fazlası yurtdışına gitti, siz iş isteyin yeter. odadan da bişey beklemeyin, tek amaçları siyasi platform oluşturmak. makinacıdan siyasetçi olmaz diyorum ben. işimiz üretmek, gelişmek geliştirmek.
    Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.

Junior Member ismailyzc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    2
    Tecrübe Puanı
    0

makine mühendisi öğrencisi olarak bu yasılanlara katılıyorum yani iş bulamayan makina mühendislerine sorunun onlar olduu kanısındayım bie bir sürü efsane anlatılır yok 500 lira ile çalışacaksın yok şöle yok böle bunlarada inanmıyorum bisim bölüm 500 lira haketmiyor bu bi hakarettir vbence makine mühendisine gerçekten iş sahamıs büyük bunu kulanabilen mühemdistir...ii geceler.

Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

asgari ücret 200 ytl iken uydurulmuş bi söz olsa gerek 500 ytl, asgari oldu 510 zaten ilk ay için 1000 altında normaldir ama sabır gerekir bazen.

Junior Member redblood - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

ben makina ressamlığı son sınıf öğrencisiyim ve son 2 senedir makina mühendisi olmak için çok çaba sarfediyorum ama bu bölümden mühendis olunamadığı gibi bi duyum aldım bu konuda sizlerden bilgi istiyorum lütfen cevap yazın

ben makine resim konstrüksiyon bölümünden mezun olduktan sonrada dgs ile makina mühendisliğine geçiş yaptım.kimden öle bi duyum aldıysan yanlış, mühendis olabiliyorsun yani

Administratör Ahmet EFE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    258
    Bölümü
    Makine
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı carpuss Nickli Üyeden Alıntı
    asgari ücret 200 ytl iken uydurulmuş bi söz olsa gerek 500 ytl, asgari oldu 510 zaten ilk ay için 1000 altında normaldir ama sabır gerekir bazen.
    2008 mezunu çoğu arkadasım 1100-1500 arası başladı, ilk 2 ay normal tabiki 900 civarı,

Makina Mühendisliğinin gercekten iş sahası çok fazla.

"Sipek" in dediği gibi biraz düştü puanlar ve secicilik özelliği kalmadı öss nin böyle olunca işsiz makinacılar, kimyacılar, endüstriciler,gıdacılar olacaktır. Bunu makine mühendislerine Mal etmemek lazım

LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498

Muhendisim.Org Owner
    Please feel free to contact...

Junior Member sipek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben 3 yıllık mühendisim ve bu kadar az bi deneyime rağmen iyi sayılacak meblağda para alıyorum ve iyi bir mevkideyim ama ben şanslı olanım arkadaşlar

bir çok insan iş bulamıyor bunun nedeni ise işin olmaması deil makina mühendislerine verilen paranın ve değerin kıymetsiz olması yani çok az paralara çok iş isteniyor adam gibi yaşayamıorsun bunu demek istedim kısaca

1000 ytl ye çok iş var istanbbulda ama aylık ev kirası 1500 ytl isterseniz bidaha düşünün yeterli mi die

neyse odadan zaten insanlar iş beklemesin oralar siyaset ezikleri çıkar çevreleri arkadaşlar tırnağınız varsa kafanızı kaşıyın...

Junior Member sipek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

haa bide carpuss sana biraz bişe diim ben konuşmayı severim heheeh

sen kariyer nete gir ilana başvuru yap gelen cevap ne biliomusun size bankamıza ekledik uygun bölüm oluşursa sizle irtibata geçecez hehehe torpilin yoksa istediğin kadar bilgili görgülü bişey çıkmaz sistem torpili gerektirio

Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

kariyer net ten iş arayacak değilim sipek, o bir istatistik ti, orada herhangi bi meslek ile makina mühendisliğini karşılaştır demek istedim.. diğerlerine de aynı cvp gelecek tabii ki ) ben şu an 3. sınıftayım ayda 1000 ytl iş teklifi aldım iki kez, ama 100 ytlden daha fazla kazandıgım bi işim var zaten, sıfatınız sizi bi yere kadar götürür, ondan sonra kendinize, becerinize kişisel gelişim sürecinize bağlı. istanbulda 1000 ytl ye işe neden başlıyayım ki? istanbullu olmadıgım sürece.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin