Sayfa 3/3 İlkİlk 123
23 sonuçtan 21 ile 23 arası
    Junior Member whitevolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: özellikle yeni gelen arkadaşlar

slm arkadaşlar ben makina 4. sınıf öğrencisiyim bazı arkadaşlarımız m.m.o dan şikayetci olmuşlar hiçbi işe yaramıyo die oysaki ben bunun tam aksini düşünüyorum odadan faydalanmak isteyen kendine işde buldurur hertürlü eğitim vs. dende yararlanır bence sorunu kendilerinde arasınlar

Junior Member sipek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: özellikle yeni gelen arkadaşlar

arkadaşlar biz sadece odanın bazı özelliklerini olumsuz eleştirdik buna da neden goconuyorsunuz anlamadım ki sadece olumlu eleştirmeye açık olmak yanlış deil midir

ayrıca odayı iş bulma merkezi gibi kullanmak da doğru bi yaklaşımmıdır

anlıcanız biryerleri amcından farklı kurum bulmak gibi kullanmak yanlıştır.örneğin

siyaset için git ankara parti kur derler makina müh. odasına kayıt yaptır demezler
    iş bulmak için git iş ve işçi bulma kurumuna derler makina müh. odasına git demezler

sadece bunları eleştirdik ve odalrın amacından çıkıp farklı konularda işlere karıştıklarını söledik haksızzda deilmişiz bunu anladıkD:
    hepinize saygılar

Junior Member sipek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: bu ülkede makina mühendisinin ızdırabı

arkadaşlar ben okuldan mezun olacağım dönem oda seçimleri vardı tembelde bir öğrenciydim epey bi dersim vardı ama inanın oda seçimleri okadar işime yaradı ki anlatamam seçimlerde bir hocayı destekledim ve bikaç arkadaşında oy vermesini sağladım ve tüm derslerimi gayretimden dolayı geçtim DD

bazı şeyleri hala anlatamadıysam ne diim

biz makina müh. görevi siyaset yapmak, aş evi kurmak vs. gibi işler deil

üretmek geliştirmek planlamak gelişmek bukadar çok işimiz varken enerjimizi lütfen başka yerlere harcamayalım

haa makina mühleri istedikleri ve ilgilendikleri alanlarda her zamanda 1 numara olmuşlardır buda çok ilginçtir.... buda bizim ayrıcalığımız.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin