hoşbulduk arkadaşım
hoşbulduk arkadaşım
slm arkadaşlar
merhaba arkadaşlar,ben serhat, bu siteyi yeni gördüm çok güzelmiş..
ben ist üniv kimya mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim...
slm millet makina müh. bu sitede bana yardımcı olurmusunuz hiç bişe paylaşamıom ben yaw bikere burda paylaşım ücetsiz mi karşıma hep dolar çıkıo bende hiç sevmem doları moları yuroyu olmadığı için deil sosyolojik hehehe
MERHABALAR BEN TAYFUN MAKİNE TEKNİKERİYİM VE SOLİDWORKS Ü ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM ELİMDE 2003 SOLİDORKS VAR DENEMEYLE OĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM ELİMDE KAYANĞIM YOK NASIL BAŞLMAK GEREKİO NASIL ÖĞRENEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
a.s. ark'ım....nerde gördün dolar işareti...nerede yazıyor paralı olduğu...sitede reklam bile yok..paylaşım ücretsiz...istediğini indirip..istediğini de upload edebilirsin....sipek Nickli Üyeden Alıntı
ark'ım sitedeki videolardan yararlanabilirsin...ayrıca çizilmiş parçaların part dosyalarına bakarken çizim geçmişini takip edersen daha kolaylaşır öğrenmen...Kolay gelsinsarduşka Nickli Üyeden Alıntı
Slm arkadaslar ben geleli cok oldu ama siz yeni geldim sayin otomotiv teknikeriyim univ bu sene bitti adım ercan TRABZON luyum
BOZUKOGLU
meraba arkadaşlar pamukkale üniv elekt-elektronik müh 2.sınıf öğrencisiyim ya bana staj hakkında bilgi verebilecek var mı
Paü de okuyorsan Staj yapman için denizli çimentoyu öneririm şuan yeni üniteler yapılıyor, Senin bölümün için ideal bi fırsat.
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
selam arkadaşlar ben ömer,dokuz eylül inşaat müh okuyorum,inşaat müh varsa tanışalım ileride yardımcı oluruz birbirimize
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin