selam arkadaşlar ben otomotiv bölümünün 1.sınıfındayım.sınavlarda matematik ağırlıklar zor oluyor mu.ben sözelci olduğumdan zorlanıyorum.bi çözümü var mı?yardımcı olursanız sevinirim???
selam arkadaşlar ben otomotiv bölümünün 1.sınıfındayım.sınavlarda matematik ağırlıklar zor oluyor mu.ben sözelci olduğumdan zorlanıyorum.bi çözümü var mı?yardımcı olursanız sevinirim???
slm arkadaşlar ben sizden küçüğüm(yaşımı sölemiim gülersinizz) telekominikasyon müh olmak istiyorum bu meslek hakkında biraz yorum yapabilir misiniz
selam arkadaşlar
ben ayserin istanbul üniversitesi kimya mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim.siteyi yeni gördüm hazırlayanların eline sağlık
merhaba arkadaşlar ben Gözde İstanbul Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim
merhaba ben gıda muh 2. sınıf ogrencıyım
hoşgeldiniz arkadaşlar ...
mrb ben cevdet 16 yasındayım Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Elektronik Öğrencisiyim okulu bitirdikten sonra askeri sınavlara girmeyı düsünüyorum olmassa eher bize mühendislik açılırsa o zman elektronik mühendisi olmak istiyorum okduğunuz için teşekkür ederim iyi geceler
Hoşgeldiniz arkadaşlar
Sizleri Biraz Daha Aktif görme ihtimali ?
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin