zuhahaha....KaRTaL Nickli Üyeden Alıntı
zuhahaha....KaRTaL Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşlar 3. sınıf makine müh. öğrencisiyim siteyi yapanların eline sağlık paylaşıma sunan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
DAÜ-BLACKROCK
elnde al si alaşımlarıyla ve korozyonu önlemek amacıyla kaplama yapılması hakkında notu olan lütfeeeeen.. şimdiden teşekkür ederim.
arkadaslar yeniyimde bi türlü ödev indiremedim yolladıklarınızdan yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar herkese merhaba,
ben Gültekin
makina teknikerliği ve çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkiler mezunuyum.
Bursa'da bir otomotiv firmasında 4 yıldır giriş kalite sorumlusu olarak çalışıyorum.
yıllardan beri ilgi duyduğum ve yeterli imkanlarım olmadığı için yani elimde kendime ait bilgisayar vb. imkansızlıklar nedeni ile CAD/CAM çalışmalarımı teorik olarak öğrenmeye çalıştım. Yaklaşık 2 aydır AutoCAD2007 ve CatıaV5 R15 te çizim/tasarım çalışmalarına başladım. Kalite kontrol alanının dışına çıkmak istiyorum, çünkü nankör bir meslek gecem ve gündüzüm nerdeyse iş yerinde sabit işlerle geçiyor ve bunca fedakarlık ve azmime karşılık her taraftan önüm kapatıldı, kendimi hiç geliştiremiyorum/kendime ve firmaya bişeyler katamıyorum.
Bu rutin iş döngüsünden çıkarak şartlar ne olursa olsun azmim ve gayretimle 2009 mart ve nisan ayına kadar Catıa V5 R18 de, AutoCAD'de ve 3D Max.(market ve mağaza ekipmanları çizimleri için) prgramları örnek çizimlerle kendimi geliştirerek iyi bir seviyeye getirerek yeni bir firmada mühendislik/Ar-Ge/Metod gibi departmanlarda görev alarak yeni başarılar elde etmek istiyorum.
Elimdeki kaynaklar yetersiz, siteye üye olduktan sonra öncelikle başarabilirsem Catıa V5 R8'i ve eğitim notlarını indirmeye çalışacağım, eğer beceremezsem siz değerli üye arkadaşlardan yardım talep edebilirim.
Konularla ilgili öneri, görüş, eleştiri ve yardımlarınız+elinizde ilgili kaynaklar varsa beklerim.
Herkese ilgi ve katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ederim, başarılı çalışmalar dilerim.
Gültekin Güzel
inşallah kardeşim bizde elimizden geleni yapmaya çalışacağız.. yeterki iste!giga Nickli Üyeden Alıntı
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
tanısma
merhaba arkadaslar selcuk teknık bılımler makıne 2sınıf ögrencısıyım
hemde
yem ve degırmen sektorundeyım
sende hoşgeldin kardesim aramıza!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
hosgeldınız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin