puanım 305 özellikle katüyü düşünüyorum katüden yardımcı olmak isteyen olursa cok sevinirim diğer üniversitelerden yardımcı olan olursa daha mutlu olacam
puanım 305 özellikle katüyü düşünüyorum katüden yardımcı olmak isteyen olursa cok sevinirim diğer üniversitelerden yardımcı olan olursa daha mutlu olacam
KTÜ de hangi bölümü düşünüyorsun ?
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
üniversite seçiminde puan önemlidir ama puan kadar önemli farklı etkileride düşünmek lazım.
kartalın söylediği gibi sen ne istiyorsun , hangi şehirde yaşıyorsun , maddi imkanların neye izin verir ??
birde bugün haber portallarında yeralan geleceğin meslekleri konusuna bakmanızı tavsiye edebilirim
İNŞAAT---makine---metalurji ve malz. mühndslklri arasında bi kıyaslma yapablrmsnz
iş potansiyeline ve çalışmak istediğim sektöre göre benim tercihim
1.makina
2.metalurji
3.inşaat
hmm 1 sene daha bekle ziyan etme kendini bende 316 almıstım ilk yıl mal gibi gittim makinaya aile baskısı cevre baskısı.. şimdi olsam 360 alana kdar beklerdim.. bu benim düşüncem.. pc mühendisi olmak istiyordum makinaci oldukktu yu yazdım ktu 326 ile kapadı :S
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin