İZOCAM'ın yalıtım yarışması sorularının içinde yarışmacılara dağıttığı bir Hastanenin tüm detayları içeren mimari projesi..
İşinize yarayacaktır (hh)
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
İZOCAM'ın yalıtım yarışması sorularının içinde yarışmacılara dağıttığı bir Hastanenin tüm detayları içeren mimari projesi..
İşinize yarayacaktır (hh)
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
projeyi açamadım bu konuda yardım ederseniz sevinirim
projeyı acamadım yardımcı olabılırsenız sevınırım
projeyi açamadım derken ????? önce download ediyorsun sonrada winrar programıyle dosyayı açıyorsun
tesadüfen karşılaştım bu proje ile ancak iyi yorumlar yapamayacağım projeye ilişkin. kendinize sakın örnek almayın. hastanelerle ilgili tez hazırlammış bir mimar görüşüdür bu. fonksiyon olarak işlemeyen bir proje.malzeme seçimleride son derece yanlış.kime ait bu proje bilen varmı?
BİR ÜNİVERSİTENİN İZOCAM YARIŞMASINA KATILDIĞINDA KULLANDIĞI PROJE (ÜNİVERSİTENİN İSMİNİ VERMEYİM )AMA SANIRIM PROJE İZOCAM TARAFINDA HAZIR VERİLMİŞ
serpilkaratas Nickli Üyeden Alıntı
Sizlerinde Örnek projelerini, ders notlarını ve bilgi paylasımlarını görmek isteriz..
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
slm mesajınızı gördüm ve hemen buraya kayıt oldum.Ben osmangazi üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum ve tez konum gelişen teknolojiyle özellikle son 10 yılda hastane planlamasındaki değişikliler sizinde bu konuya yakın bi konuda teziniz olduğundan bahsetmişsiniz eğer bunu benimle paylaşırsanız yada nereden nasıl kaynaklara ulaşabileceğim konusunda bana yardım cı olursanız çok sevinirim.mail adresim [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] şimdiden çok teşekkür ederim.
selamlar,
ülkemizde ondan fazla 400 yataklı hastane projesi çizmiş birisi olarak; daha büyük ölçekli ve kapsamlı bir hastane umuduyla dosyayı indirdim ancak çok küçük ve fonksiyonları yeni hastane metodlarına göre geri kalmış bir hastane projesi daha doğrusu bir ek bina projesini anımsattı bana.
saygılarımla
Mahmut DERVİŞOĞLU
yarışma projesi olduğu için sanırım aslında ben dahil burdaki mühendis arkadaşların böyle projelere ihtiyaçları var paylaşımınız olursa(ve tabi çizim hakkında bilgilendirmeleriniz olursa) seviniriz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin