Arkadaslar,
Yeni TERMO kitabini herkeze siddetle oneriyorum. Anlayamadigim bircok konuyu bu kitap ile anladim. Termo zor degilmis...
Arkadaslar,
Yeni TERMO kitabini herkeze siddetle oneriyorum. Anlayamadigim bircok konuyu bu kitap ile anladim. Termo zor degilmis...
Arkadaslar,
Yeni Termo. kitabinin yaninda [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] adresinde yeni STATIK ve yeni AKISKANLAR MEK. kitaplari da var. Bu kitaplarda muthis... Hepsi son baski kaliteli kitaplar... Odul almis kitaplar...
bende türkçe e kitap sandım dünyanın parası bir tekde termo yok e öğrenciyiz tabi nasıl yapacağız bilmiyorum)
trbrk,
Keske Turkce e-kitap olsaydi tabi iyi olurdu. Ama yine de zor olan Termo. dersini kolaylastiran son baskidan ceviri bir Turkce kitabin satiliyor olmasi cok iyi birsey. Eskiden Turkce kitap olarak bir kaynak bulmak bayagi zormus...
teşekkürler
blizzard_912
Birsey degil. Bu konu basligini acan ve termodinamigi sadece ders olarak degil bir bilim olarak seven biri olarak yeni son baski Turkce kitabi kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum.
Piyasada cok az kaliteli Turkce kitap oldugu icin Cengel'in kitaplarini ceviren ekibe tesekkur ederim. Ben kitaplardan cok yararlaniyorum.
Yaptigim tezde termodinamik kitabinin ekserji bolumu cok ise yaradi. Bu kitabi cevirenlere cok tesekkurler.
Turkce 5. Baski cevirinin solution's manualinide bulmak mumkun. Solution's manual Ingilizce ama olsun.
Cengel'in termodinamik ve akiskanlar mekanigi kitaplarinin son baskilari Turkceye cevrilmis ama sanirim Isi Transferi kitabi cevrilmemis? Bu konuda bilgisi olan var mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin