ingilizce program ve notlardan nefret ediyorum. türkçeyi sadece bakkalda mı kullanacaz kardeşim...
ingilizce program ve notlardan nefret ediyorum. türkçeyi sadece bakkalda mı kullanacaz kardeşim...
helal olsun sana be türkiyede böyle insanların olduğunu bilmek gurur verici bakkalda bile kullanamıyoruz yabancı firmaların olduğunu unutma isimlerini reklam yapmak istemiyorum
kardeş haklısında bizim insanımız bile bir kelime ingilizce biliyor onuda her fırsatta söylüyor dile bu şekilde sahip çıkılmaz dimes meyve suyuna daymıs diyen insanlar var
Beni çok üzen ve üzerinde çok tartıştığım bir konuya parmak basmışsınız, kutluyorum sizi. Uzun uzun da tartışabiliri(m)z bu konuyu burada, ancak isterseniz önce kendi türkçemizi düzeltmekle başlayalım.
Değil mi hasan_gul, dahi anlamındaki (-de -da)'yı ayrı yazarak başlayabiliriz!
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
http://www.dilimdilim.com/arkaplan/1.jpg<br />Sunumlarımdaki şifre: Teşekkürler ise;<br />T harfi büyük,ş harfi ile yazılmıştır.<br />Bundan sonraki yeni şifre: Tesekkurler dir.<br />Türkçe karakter yoktur ama yine de T harfi BÜYÜKTÜR!!!Kopyala-Yapıştır yapmayın..
Bende katılıyorum arkadaşlar sizlere, programlar , ingilizce gibi olaylar sonucu doğru şekilde türkçe yazmayı ve konuşmayı unutur hale geldik , üzücü ...
Kesinlikle katılıyorum.
tüM y0llaRı yüRüdüM ßen ßaNa göRe değ!l kaLdırıM içiMde ya$ayaN ölü ç0cukLaRı küRtajLa aLdıRıN !!..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin