4 sonuçtan 1 ile 4 arası
    Junior Member madam curie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    15
    Tecrübe Puanı
    0

Polisin Doğmamış Çocuğu Öldürmesi !!!

Protesto Sırasında Bebeğini Kaybetti !!!
    Başbakan Tayyip Erdoğan’ın rektörlerle düzenlediği toplantıyı protesto eden öğrencilere polisin müdahalesi sırasında 19 yaşındaki genç kız karnındaki bebeğini kaybetti.
    Taksim İlk Yardım Hastanesine kaldırılsa da bebeğini kaybeden genç kız, ''Polislere ‘vurmayın hamileyim’ dememe rağmen karnıma tekme ve coplarla vurdular'' dedi.Genç kızın bebeğini kaybettiği ve şu anda konuşamayacak durumda olduğu da belirtildi.

Bu korkunç olay cinayettir, vahşettir, bazılarının ileri demokrasisidir.En az üç çocuk isteme cüretini kendinde bulanların, doğmamış çocuğun canına kasdetmesidir.Şimdi burda bu genç kız yavrusununda böyle bozuk ve adaletsiz bi düzende yetişmesini istemediği için protesto ediyorsa birşeyleri müdahale böyle mi olmalı , nasıl da parçalayıcı nasıl da vahşi anlayış böylee ...İnsanlıktan vazgeçiilmişliğin korkunç ispatı.İnsan haklarını hiçe sayan baskıcı otoritenin travmasını yaşıyoruzz!..

Senior Member daredewil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    34
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: Polisin Doğmamış Çocuğu Öldürmesi !!!

Bişeyin travmasını yaşadığımız yok!Bu hamile bayanın ilk olarak çocuğunu kendisinin düşünmesi gerekir.Hamile ve protestoda.Hamile ve eylem yapıyo.Az çok eylem ortamlarının nasıl olduğunu biliyoruz.Bu nasıl bi annelik duygusudur ki daha doğmamış çocuğunu bu denli riske atabiliyo?Lütfen olayı daha geniş yönden ele alın.Ki ben sanmıyorum hiç bir TÜRK polisi ben hamileyim diyen bi bayanı copla dövmez.Onler görevlerini halk için bizler için hatta şu yazıyı yazan kişi için yapıyorlar.Onlar canlarını hiçe sayıyolar bizler uğruna.Tabi bizlerin bunu ne kadar hakettiğimiz muamma..Ayrıca yazıda insan haklarını hiçe sayan diye başlayan bi cümle gördüm.Yapılan eylemin yasalara aykırı boyutuna ne demeli?Bizler sesimizi böyle duyuracak kadar mı basitleştik?adalete saygı hukuki yönden hakkımızı arayış bunun neresinde?İlginçtir ki öyle bile olsa bi polis doğmayan bi çocuğu öldürse bile bunun faturası neden sorumsuz anneye kesilmiyorda olayla hiç mi hiç alakası olmayan birine kesiliyor?Yazının ne kadar amacına uygun yazıldığı ve olaya ne denli objektif bakıldığı ortada.
    tüM y0llaRı yüRüdüM ßen ßaNa göRe değ!l kaLdırıM içiMde ya$ayaN ölü ç0cukLaRı küRtajLa aLdıRıN !!..

Senior Member Tolga19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

daredewil, dediklerine harfiyen katılıyorum, ayrıca sonucunda zaten şiddet beklenen, katılanların da bunu göze alarak katıldığı yasa dışı bir eyleme giden hamile kadın yerine polisin doğmamış çocuğu öldürmesi diye açılan başlığı da kınıyorum...

Senior Member daredewil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    34
    Tecrübe Puanı
    0

Bu başlığı yazana söylesek bunu yapabileceği tek açıklama fikir özgürlüğü olacaktır Tolga.İnsanları bu denli yanlış şekilde yermek ve bunu bi kişiye değil genele mal etmek ne kadar doğru??bilemiyorum.
    tüM y0llaRı yüRüdüM ßen ßaNa göRe değ!l kaLdırıM içiMde ya$ayaN ölü ç0cukLaRı küRtajLa aLdıRıN !!..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin