Pdf Formatında İndirmek İçin >> [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Yeni Link : 22.05.2010
@lamekan Teşekkürler.
Pdf Formatında İndirmek İçin >> [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Yeni Link : 22.05.2010
@lamekan Teşekkürler.
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
saol
bu dosya kaldırıldı mı acaba ben denedim ama böyle bir dosya yok diyor yardımcı olabilirmisiniz:S
arkadaslar ucak muhendisligi uzerine varsa bilgileriniz lutfen paylasalim/ sanirim link olmus bu arada/
link ölmüş
kendi uçağımı yapmak istiyorum.başardığımda projelerimi paylaşacağım.sanırım hesaplama hatalarım var)
ben ukraynada ucak ve helikopter imalati bolumunde okuyorum
hangi ucak turleriyle ilgileniyorsunuz ayrica ucak imalatiyla ilgili elinizde turkce dokuman varmiydi varsa paylasirmisiniz
iii günler arkadaşlar. ben sabri öncelikle aranıza yeni katıldığım için selamlarım hepinizi.
arkadaşlar hepimiz uçmanın ne kadar güzel birşey olduğunu tasavvur ediyoruz. ayrıca model/maket uçakları uçurmanında keyifli olabileceğini söyleyebiliriz. fakat şöyle güzel bir maket uçak yani uçmaya başladı mı bi süre tad verecek bi proje geliştirebilmek için bnce aerodinamik, akışkanlar mekaniği, malzeme yapı bilimi hakkında en az ikişer kitap bitirmemiz gerekli. bn kaç aydır internette araştırıyorum fakat detaylı matematiksel aerodinamik bi hesaplamayla karşılaşmadım. yani biraz teori kısmıyla uğraşacağız. bence bu teori kısmını bitirdikten sonra bikaç pratik bilgiyi de kullandık mı bnce çelik yığınını bile kaldırırız havaya. saygılar
link ölü
admın bey lınk yenıleyın Lütfen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin