Sayın Slcad.....
Ekte resim gözükmektedir... Resimde gözüktüğü üzere, boru üzerinde resimdeki gibi yarık olması gerekiyor... Umarım resim açıklayıcı olmuştur...
Sayın Slcad.....
Ekte resim gözükmektedir... Resimde gözüktüğü üzere, boru üzerinde resimdeki gibi yarık olması gerekiyor... Umarım resim açıklayıcı olmuştur...
yapmaya çalıştım.videoyu izleyin.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Eklediğim dökümanların bir bölümü boğaziçi yazılım ve üçgen yazılımın yayınladığı notlardır.ayrıca daha önce hangisini nereden aldığımı hatırlamamın mümkün olmadığı alıntılarda vardır.
Sayın Slcad;
Video için çok teşekkür ederim... işlem tamamdır...
Başka bir problemde görüşmek üzere....
Saygılar...
Sarilacivert
yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
Eklediğim dökümanların bir bölümü boğaziçi yazılım ve üçgen yazılımın yayınladığı notlardır.ayrıca daha önce hangisini nereden aldığımı hatırlamamın mümkün olmadığı alıntılarda vardır.
Merhaba Arkadaşlar....
Daha önce montaj yapıp, defalarca açtığım montaj resmini açamıyorum... Açmak istediğimde ekteki hatayı veriyor... Acil cevap lüffen.... Bu arada ekran kartını güncelledim olmadı...Temp.. dosyasını temizledim... yinede olmadı...
Saygılarımla;
Sarilacivert
lisasnssız yazılım olabilirmi acaba.değilse dosyalarda bir bozukluk olabilir.
yazılım lisansız...
ama ben bu dosyaların tamamını daha önceleri açtım... Dosyada bozukluk nasıl olabiliyor?
Saygılarımla;
Sarilacivert
bilgisayar tarihini geriye alıp tekrar açmayı deneyin.örneğin 15/05/2007 olabilir.bunu yaparken nx i kapatın tarihi geriye alın.lisans server ı stpo ve start yaparakk yeniden başlatıp sonra deneyin dosyayı açmayı.
off offff anlamıyorum proğramı zaten anlatamıyoda ögreten kişi napçam bilmiyorum iyice kafam karıştı
ya çok merak ediorum siz bu programı ne kadar sürede ögrendiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin