Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
76 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: UG NX CAD

Member slcad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    7
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: UG NX CAD

Alıntı HÜZÜNMAVİSİ Nickli Üyeden Alıntı
    off offff anlamıyorum proğramı zaten anlatamıyoda ögreten kişi napçam bilmiyorum iyice kafam karıştı
    bu konunun üçüncü sayfasında nx 4 ve 5 için pdf formatında cad kitapları var.cam bölümündede nx5 için cam kitabı var.ug bölümünü incelerseniz bir çok konuda döküman video vs. bulabilirsiniz.takıldığınız yerler olursa sorunuzu ilgili bölümlere yazın.ben yardımcı olmaya çalışırım.
    Eklediğim dökümanların bir bölümü boğaziçi yazılım ve üçgen yazılımın yayınladığı notlardır.ayrıca daha önce hangisini nereden aldığımı hatırlamamın mümkün olmadığı alıntılarda vardır.

Konular
    7
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı HÜZÜNMAVİSİ Nickli Üyeden Alıntı
    ya çok merak ediorum siz bu programı ne kadar sürede ögrendiniz?
    ben 4-5 yıl kadar önce acemi birisinden bir kaç ay kurs gördüm.ama kursu bitirmekle herşey bitmiyor.sürekli pratik ve iş yaparak belli bir yere geldim.
    Eklediğim dökümanların bir bölümü boğaziçi yazılım ve üçgen yazılımın yayınladığı notlardır.ayrıca daha önce hangisini nereden aldığımı hatırlamamın mümkün olmadığı alıntılarda vardır.

Junior Member sarilacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Slcad.....

İnanın.... beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız...

Çok teşekkür ederim...

Saygılar....

Sarilacivert

Konular
    7
    Tecrübe Puanı
    0

kırık lisans ile dosyalarınızın bozulma riski olduğunu unutmayın...

Junior Member reicht4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Nx4 de değil ama Nx5'te 3~4 ay kadar sonra kırık lisanslı programla yapılmış parçalar bozuluyor, benim de başıma geldi. "internal error" gibicesincen bir ekran açılıp dosya açılmıyor. Bitirme ödevimin montajı gitti böyle, sonra tekrar çizdim. Daha sonra tekrar gitti, hasbel kader tarihi değiştirdim ve açıldı Pratik çözüm...

Konular
    7
    Tecrübe Puanı
    0

piyasadaki kırık nx5 lerin lisans dosyası demo ve geçici olduğu için deneme süresinden sonra sorun oluyor.tarihi geri alsanız bile nx bunun farkında...

Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar Merhabalar...

Montaj yaptıktan sonra; montaj detayı parçasının kayıt ismini değiştirdiğimde montaj ürün ağacında yeni isimle birlikte eski isimde yer alıyor... Bu eski ismin montaj ürün ağacında yer almaması için ne yapmam gerekiyor...
    Yine montaj işleminde bir parçayı birden fazla sayıda montaj etmek gerekiyor...bu montajın daha kısa süre de yapılmasını sağlıyor...Eğer bu grubu silmek gereği duyduğumda ilk parçayı (aynı parça gurubunun referans parçası diyelim...) silemiyorum...fakat aynı parçanın diğerlerini silebiliyorum... Burada tümden silmeyi kastediyorum...ürün ağacı da dahil....

Bu konularda bir cevap verirseniz çok memnun olurum...

Saygılarımla;

Sarilacivert...

Junior Member shaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

tesekkurler arkadaslar gercekten unıgraphic bıraz daha dosya paylasımı cok ıyı olur

Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlaaaarrr....

Oradamısınız?????

Yanıt yokmu???

Junior Member MeTeLiCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

slm;
    nx öğrenmeye niyetlendim, nx6 kurdum ve nx6cast diye birşey buldum ordan sırayla bakıyorum derslere.
    ANcak bu derslerde önce komutları kullanmayı öğretiyor yani çizim değil de toolbarı özeeleştirme, neyin nerde olduğu, işte parça yüzeylerini seçme yolları, koordinat sistemi taşıma, layerlar ilgili komutlar, render falan filan şimdilik buraya kadar geldim ama çizim konusunda birşey yok. Burdan devam edeceğim iki-üçgündr bakıyorum derslere.
    Sİzce bu yolum doğrumudur. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir başka neler yapabilirm.
    Ve bide şunu söylemek istiyorum UG yi anlatan videolar çok az olanlarda yetmiyor bence. Ben AutoCad'i sırf videolarla öğrendim. Ama UG de okumak lazım buda biraz zahmetli ve uzun vadede öğreten bişey.

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin