Arkadaşlar Merhabalar....
NX6'da parça ağırlığının hesaplanması ve simülasyonun nasıl yapıldığına dair dosya paylaşımında bulunabilirmisiniz? İnanın bana yardımınız büyük olacak....
Arkadaşlar Merhabalar....
NX6'da parça ağırlığının hesaplanması ve simülasyonun nasıl yapıldığına dair dosya paylaşımında bulunabilirmisiniz? İnanın bana yardımınız büyük olacak....
edit/feature/edit solid density komutu ile yapabilirsiniz.komuta girin solid density bölümüne parçanızın özkütlesini girin.units kısmında gram ve kg birinlerinden birini seçin.parçayı seçip onaylayın ve ok ile çıkın.sonra analysis/measure bodies komutuna girip parçayı seçin.seçtikten sonra çıkan küçük satırdan mass parçanızın ağırlığıdır.
Eklediğim dökümanların bir bölümü boğaziçi yazılım ve üçgen yazılımın yayınladığı notlardır.ayrıca daha önce hangisini nereden aldığımı hatırlamamın mümkün olmadığı alıntılarda vardır.
Arkadaşlar...
Hepinize tekrar merhabalar...
Ben drafting'de bir konuya takıldım... Bu konunu çözümü konusunda yardımlarınızı bekliyorum... Şöyleki... Firmama ait antet oluşturduktan sonra parçayı (montajı) drafting'e çağırdığımda montaj üzerindeki gözükmesini istemediğim ( WCS,datum plane vb...) blank'a attığım detaylar gözüküyor... Ancak antet seçmeden montajı çağırdığımda gözükmüyor... Bu konuda acil yardımmmmmm...
farklı layer lara taşımayı deneyin.
Eklediğim dökümanların bir bölümü boğaziçi yazılım ve üçgen yazılımın yayınladığı notlardır.ayrıca daha önce hangisini nereden aldığımı hatırlamamın mümkün olmadığı alıntılarda vardır.
hide-show ksımından datum plane i kapattığın zaman draftingde gözükmez
benimde böle bir sorunum olmuştu yani drafting de wcs gözüküyordu onu bu şekilde hallettim
eline saglıkk
Büyük beyinliler Projelerle<br />Orta beyinliler olaylarla <br />Kücük beyinliler Kişilerle ugrasırlar.
kardeş ben bu videoyu nasıl izleyebilirim izleyemedim teşekkürler]
linkteki codec leri kullanın...
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
arkadaşlar catia mı daha iyi yoksa Unigraphics
teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin