tşkler güzel çizimler..
tşkler güzel çizimler..
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
bilardo masası tasarımım .akşamları boş zamanlarımda yapıyordum.aslında ortam tam bitince koyacaktım ama dayanamadım (l) devamı gelecek inş.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Eklediğim dökümanların bir bölümü boğaziçi yazılım ve üçgen yazılımın yayınladığı notlardır.ayrıca daha önce hangisini nereden aldığımı hatırlamamın mümkün olmadığı alıntılarda vardır.
Istaka Çok şekil olmuş
Muhendisim.Org Owner
ıstakanın stilini biyerden çaldım aslında... ;D
Eklediğim dökümanların bir bölümü boğaziçi yazılım ve üçgen yazılımın yayınladığı notlardır.ayrıca daha önce hangisini nereden aldığımı hatırlamamın mümkün olmadığı alıntılarda vardır.
Boşver karıştırma
Muhendisim.Org Owner
slcad paylaşımların için çok teşekkürler
ben makina mühendisiyim ve unigraphics programına yeni başladım
daha önce yine aynı şirketin(ugs) Solid Edge programını kullanıyordum
aslında solid edge nx e göre daha bir kullanıcı dostu
ama şirket nx kullanıyor
benim öğrenmek istediğim konu
kullanmakta olduğun donanım
ne tür bir donanım kullanıyorsun (fireGL yada Quadro FX?)
yoksa orta düzeyde bir masaüstü mü?
paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle
iyi çalışmalar
gpu olarak nvidia kullanıyorum.zaten cad uygulamaları için en uyugunu bu.ben şahsen intel i tercih ederim.amd ve ati yi cad için tavsiye etmem.kendi kullandiğim makineyi soruyorsanız:
cpu:intel core2 extreme q6850 3ghz,8mb cache,1333 fsb
gpu:nvidia geforce 8800 gts pcı 640mb
board:asus maximus formula
ram:2gb ddr2 800 hyperx
bu benim şimdiki makinem.ama hatalar yok değil tabiki.aceleye geldiği için bazı yanlış seçimlerim oldu.anakartı intel extreme ve ekran kartını quattro alacaktım ama onlar stokta yoktu ve acele iş olduğu için bunları tercih etmek zorunda kalmıştım.aslında herşey paraya bakar. paranız varsa 8500$+kdv gibi ıbm z pro da alabilirsiniz.kendisi tam bir uçaktır (l)
bir arkadaşımın yaptığı oto tasarımı.ben nx de render ettim.bu sefer ben bile beğendim biraz render a uzun bi ara vermem lazım...
abi eline sağlık mütiş bi render hakikaten arabayı modelleyen arkadaşta kimse tebrik ederim
arabayı modelleyen arkadaş bu işi iyi biliyor gerçekten.araba olmasa render da olmazdı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin